TMVA. Creació d’esdeveniment Trobada de microproductors de vi Europeus a Andorra.

TMVA-microproductors-vi-andorra

Fires, trobades professionals i convencions a Andorra

TMVA 2013, 2014, 2015 Y 2016 edició a Andorra
Edicte del Comú de Sant Julià de Lòria.

Latrobada de microproductors de vi és un projecte molt ambiciós que es crea des de la nostra empresa d’acord amb la petició per part dels vinicultors Andorrans per obrir una partida del pressupost tant del Comú de Sant Julià com del Govern d’Andorra, per potenciar el sector del vi d’Andorra. El repte va ser crear i otganitzar un esdeveniment de qualitat que promocionés Andorra dins el sector gastronòmic i del vi, com a país referent en la microproducció a nivell europeu.
Inicialment es va comptar amb molt pocs recursos econòmics, però des de la seva primera edició, el projecte s’ha anat consolidant fins arribar als 66 participants productors de vi d’Espanya, Portugal, França, Hongria i Itàlia.

L’assistència es divideix en dos grans grups de públic objectiu: El professional i el consumidor general. En l’última edició hem aconseguit generar una assistència de més de 5.000 professionals vinguts de diferents punts d’Europa. Treballem bàsicament amb periodistes de reconegut prestigi internacional, restauradors, summeliers, empreses col·laboradores, distribuïdors i per descomptat amb els productors de vi.

Seu de la trobada: Centre cultural i de congressos lauredià y carpa de 1.700 m2.