congressos andorra

FÓRUM ECONÒMICO INTERNACIONAL. Organització de congressos.

Organització de congressos a Andorra FÓRUM ECONÒMICO INTERNACIONAL, THE FUTURE OF EUROPE SUMMIT ANDORRA 2007, 2008 i 2009 última edició. La ADI va convocar un edicte internacional cada any, per a atorgar la secretària tècnica i d’organització del qual va ser Fòrum Econòmic d’Andorra Summit. La nostra empresa va guanyar tots els anys »

Fires i congressos andorra

FIRESPORT. Creació d’esdeveniment i rellançament comercial.

Fires, trobades professionals i convencions a Andorra FIRESPORT 1994 al 1998 última edició a Andorra Edicte del Comú de Canillo El Comú de Canillo d’Andorra contracta a Pass Andorra per a reactivar la fira que en aquest moment estava en decadència després de 3 edicions arrossegant problemes d’implicació dels comerciants »

premsa-periodistes-andorra

Gabinets de premsa especialitzats per a esdeveniments

Tant important com encertar en el concepte, el pressupost i les dates d’un esdeveniment és saber comunicar-lo. Molts cops un cop acabat l’esdeveniment observem que calia reforçar les convocatòries o disseminar millor els continguts per obtenir un resò adecuat abans i després dels actes. Una bona feina de continguts i »

hosteses-personal-andorra

Personal eventual i hosteses

El millor servei amb la millor imatge personal Pass Andorra cuida i treballa amb els millors professionals perquè el teu acte social o esdeveniment d’empresa sigui un èxit. Et proporcionem hosteses, cambrers, traductors, … guies turístics i guies de muntanya a Andorra.   Vols que et fem una proposta?   »

Destination-management-company-andorra-02

Destination management company Andorra

Serveis locals per l’organització i producció d’esdeveniments a Andorra Pass Andorra és una empresa amb amplia experiènica en l’organització i producció d’esdeveniments a Andorra. Disposem d’una gama completa de serveis i proveidors per la cobertura logística del vostre esdeveniment a Andorra i també podem ajudar-vos en la organització i proposta »

La Serenalla Market

La Serenalla – Market

La Serenalla – Market Del 19 al 22 de juliol del 2018 el Prat del Colat, a La Massana acull un Market al voltant de la creativitat i la vida saludable! Un esdeveniment cultural, gastronòmic i de lleure per a tota la família. Esdeveniment organitzat per PASS ANDORRA »

Weding planner Andorra

Organitza el teu casament a Andorra Pass Andorra coneix els millor racons i espais per fer del vostre casament un dia memoreable pera  tota la vida … vuit milions de turistes anuals, el Principat d’Andorra és el lloc triat per acollir la seu del nou Museu Carmen Thyssen. Obrirà les seves »

organitzacio esdeveniments i congressos a Andorra

Organització de congressos i esdeveniments de petit i gran format

Els actes públics d’una organització, empresa o institució, són una oportunitat extraordinaria per fidelitzar i una font de qualitat per fer nous contactes. Pass Andorra és especialista en l’organització d’esdeveniments de petit i gran format, i té una llarga experiència en el disseny, organització, desenvolupament i la comunicació de tot »